Під покривами ночі,
Під шум зорі у небі,
Що впала у поля.
Я пам’ятаю рідні очі,
Обійми ті палючі,
Бажання загадала я.
Через роки і місяці
Я вірна буду лиш тобі,
З тобою пов’язала б я життя.
Твій погляд ніжний на собі
Піймала я одразу.
І посміхнулась у душі.
Солодка ніченька моя
Мов збожеволіла в мить я,
Як доторкнулися вуста.
Вже час минув від тої ночі
Щасливі в мене дуже очі
І вірю в чудеса, адже з тобою я.