І знову дощ шумить із неба,
Та холоду не чую, я одна.
І ніби каже хтось:
- Мені так треба,
Та знай одне, ти не залишишся сама.
Вже дощ пройшов…
І сонце заховалося за хмари…
Такий приємний - літній дощ
А знаєте? . . . Я мріяла ночами
Пройтися по алеях світських площ . . .
05.06.2008р.