Я знаю сто відсотків,
Що за нами слідкують,
Ніхто й не уявляє,
Що вони існують.
Очі на стелі,
Вуха на стінах:
Щоб загинути
Не треба участі в війнах
……………………………………..
Насторожився,
Бо мене Гугл знаходить,
І так мільярди людей
У його тенетах бродять.
Ті, кому треба знають,
Що кожен з нас зараз робить-
Як довго спить,
Скільки разів в туалет ходить.
Знають наші адреси
Й номери телефонів
Твій розмір ніг,
В якому живеш ти районі.
Під шкіру чіпи
Й будемо піддослідні вівці:
Лише недовгі тріпи,
Та й те у власній домівці.
Вчора Коля вкрав
Шкарпетки в магазині
Й хутчіш додому помчав
На особистій машині,
Та електронні очі зла
Розставлені повсюди:
Камера засікла
Біля якогось фаст-фуду,
Ще камера одна
Впіймала його на трасі,
Дістануть Колю із дна,
Сидітиме в алькатрасі.
……………………………………
Знайомтесь, Клава,
Вона валютна повія
І свою справу Клава
Робити гарно вміє.
Клава сіє
Порок на вулицях міста.
Мораль не діє,
Вона вмирає баксів за триста.
Стояла Клава
На трасі за Катіоном,
Зима-мороз,
Місяць світить неоном.
Лексус під’їхав,
Травою смердить із салону,
В салоні троє,
Всі троє бійці ОМОНу,
Всі розкуті,
Ксивами махають охоче,
Розповідають,
Хто, шо, і як саме хоче.
Сутенер там,
В кущах з фотоапаратом
На випадок,
Щоб не сталося чогось раптом...
Знімки в газету,
Шантаж, жага наживи...
Знайшли обох
З численними ножовими.
…………………………………………
Клава і Коля
Були братом і сестрою,
В сім’ї дітей-виродків
Всього було троє.
Був ше Петя,
Він гарно вчився в школі
Інститутський відмінник,
Не рівня Клаві і Колі
Дрібний чиновник,
Але багато крав,
Та ніхто й ніколи
Підходу до нього не мав.
І Петя любив
Дивитись доросле кіно,
Збочення різні,
Педофілія, гей-порно.
Дивився все це
Тільки на сайтах он-лайн,
Довгі роки
В нього усе було файно.
Враз, СБУ та МВС
Знайшли історію запитів,
Пригрозили викриттям,
Запропонували, шоб він сів.
Шланг на вихлопну,
Другий кінець у вікно,
Спалити повний бак-
Це Петя придумав давно.
ID:
337955
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 17.05.2012 08:19:36
© дата внесення змiн: 17.05.2012 14:05:13
автор: Jim Drake
Вкажіть причину вашої скарги
|