Залишайся, прошу, не йди!
Залишайся, за все прости..
Залишайся, тебе прошу..
Залишайся, я тебе люблю!
Зупинись, обернись, посміхнись!
Дай я лиш гляну в очі твої..
Не спіши, ти ж куди? Оглянись!
І назавжди зостанься зі мною..
Залишайся, прошу, не йди!
Навіщо втікати від всього?
Залишайся, мене не впусти!
Я ж без тебе не зроблю кроку..
Залишайся, я тебе прошу..
Наше життя ще стане краще!
Якби ж ти знав як я любю..
Без тебе мені жити важче..
Залишайся, прошу, не йди!
Залишайся, за все прости..
Залишайся, тебе прошу..
Залишайся, я тебе люблю!