"Любовь сильней разлуки, но разлука
длинней любви..."
И.БРОДСКИЙ
____________________________________________
...погляд який спотикається об глибину очей
втрачає можливість торкнутись чужих зіниць...
у сонячній частині серця чекає вістей
клапан який прокидається тільки тоді
коли память паде долілиць...
********
за що ти боровся сьогодні мій стомлений вечоре
сидиш біля мене і нишком крадеш мій спокій
який наче кров...теплом витікає із вени
твоя вірність - одна із численних утопій
де ми?..
якщо смикнути нитку загубиться голка
яка колить думки проникає крізь час...
все що має сенс для кожного із нас
в порівнянні складає каркас
і хто зрозуміє небо чому воно залишається холодним
чому слідом за пророками йдуть тільки бездомні собаки
та тіні людських сердець
той ніколи не буде голодним
бо справжня любов якою б ціною вона не давалась
і навіть якщо плата за неї -
останні кисневі ковтки
і тиха наче після шторму море безодня
яка витікає із тебе
а ти
у шухляду ховаєш масивні нотатники
щоб не допусти Господь
навіть найдрібніших літер
не торкнувся
вітер...
Прекрасно, милая...
Такие образы дивные...
и вот это, просто блестяще:
"і хто зрозуміє небо чому воно залишається холодним
чому слідом за пророками йдуть тільки бездомні собаки
та тіні людських сердець
той ніколи не буде голодним".
перечитуючи ще і ще , кожний раз видався мені більш осмисленим ,більше наповненим
безоднею смутку і теплоти ,людськими мріями і протиріччями.... захоплює..
Poetka відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую Тобі щиро!!!!!
Саме так протиріччя..їх багато!!!!!