Сумно без тебе. Тьмяно горять ліхтарі,
Небо важке і на вулицях тихо й незвично.
Сумно без тебе стало на цілій землі,
А я чекаю на тебе й чекатиму вічно.
Не відпускай мої руки, міцніше тримай!
Не вистачає тебе мені катастрофічно.
Де б ти сьогодні не був, тільки не забувай,
Що я чекаю на тебе й чекатиму вічно.
Небо пронизане струнами сонця й дощів,
Жити у цьому куточку землі фантастично.
Я попрошу вільний вітер, щоб він розповів,
Тут я чекаю на тебе й чекатиму вічно!