Ти живеш в країні чарівної мови
Чутливої до гріхів лихого слова
Не забороняй бути поруч з тобою
Молитвами Голосами Сповіддю
Ти належиш до файного роду
Чуєш матір немовляті співа колискову
Бачиш вояка руку приклав до серця
Лунає гімн твоєї невмирущої неньки
Нам гаслами - не об,єднати несхожих...
От як бути тим, в кого кров десь монгольська,
Єврейська, чи грецька, турецька чи польська...
Як всім українське вважать – своїм, Божим?
Коли зголодніємо, разом, то може...
09.06.2012р.
Migelito відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Не думав що мова моя вимагатиме гасел
Щоб зберегти її від знищення
Фанів
Імперських лакеїв могучого царства
Яке нас малими братами вважає
Коли зголодаєм буде вже запізно
Єднатись боротись чи просто дивитись
Без рідної мови немає держави
Існували колонії народи вмирали
Ти іншої крові живеш в Україні
Тобі заваджають розвиватися вміло
Вияв повагу до країни приймачки
Вивчи мову титулованої нації
А як бути тим, в кого кров десь монгольська,
Єврейська, чи грецька, турецька чи польська...
Тут гаслами - не об,єднати несхожих...
Коли зголодніють всі разом, то може...