будь ласка,визуйся
адже
босими пальцями легше
перетасовувати набридлі ландшафти
а шкірі - встотувати запахи
які в*їдаються в кришталик
твого погляду
здивовано не знаходячи
тих сторін горизонту
яких не зуміє охопити
та зафіксувати простором
між великим та вказівним пальцями
чи хоча б спробувати
.
царапини швидко гояться
туляючись до асфальту
не бажаючи відпускати й
прозорою сукровицею своїх страхів
липнуть до ніг
.
будь ласка,визуйся
як ітимеш до мене
зачерпуючи легенями кисень
так щоб вистачило на всі слова
що проростають дорогою
обдираючи ясна до крові
.
будь ласка