Чому засіла ти в думках?
Чому являєшся у снах?
Навіщо граєшся зі мною?
Та не даєш мені покою?
Чому я цим так переймаюсь?
Чому я в собі сумніваюсь?
Чому багато тих "чому"?
Хоч відповідь знайти б одну!
Де дівся спокій на душі?
Чому думками десь в глуші?
Чому я переймаюсь знову?
І так почую лиш відмову!
Я розумію, й навіть знаю,
Що шансу жодного не маю!
Немає жодної надії,
Щоб збулись потаємні мрії...