Кажуть після дня приходить ніч
Кажуть буде дощ коли на небі хмари
Кажуть не заходять в одну річку двічі
Після блискавки говорять грім ударить
Кажуть сонце світить з неба нам усім
І його тепло рідну оселю зігріває
Потрапляє променями в кожний дім
Кажуть що без сонця і життя не має
Кажуть що з малого починається струмка
Кожна річка і тече до більшої води
Берег лівий правий і вода така стрімка
Кажуть що вона змиває всі наші сліди
Кажуть що зелений ліс легені світу
Кажуть дерево все чує і йому болить
І найдовший день буває тільки влітку
Після смерті ще життя можна прожити
Кажуть на землі так мало зараз доброти
Що вона вся потопає у неправді і брехні
Кажуть за любов і щастя гроші заплати
І несправжні вже співаються пісні
Кажуть люди є тепер зовсім не люди
І не стати тим ким ми були раніше
Іще мить і всього цього вже не буде
Почекаємо лишень би не було ще гірше