Заради тебе все здолаю,
Що стане в мене на шляху.
Ті перешкоди вірно подолаю,
Та іншому тебе не уступлю.
Заради тебе я пройду крізь ватру,
Бо серце моє, дужче ще палає.
Перед вогнем спинятися не варто,
Бо навіть він любов не подолає.
Заради тебе я пірну у воду,
Після вогню вона лиш загартує.
І за твою прекрасну вроду,
Зроблю усе - вона того вартує.
Заради тебе зроблю все на світі,
На подвиг будь-який без остраху піду,
Заради тебе я дістану зорі з неба,
Ти знай - ні перед чим не відступлю.