Ми - вільні люди!
Вільні люди вільної країни!
Ми живем в годину долезбутну.
Ми,сини і доньки України,
На Майдані зборюєм майбутнє.
Були ми колись електоратом.
Натовпом були або без роду.
А сьогодні на Майдані з братом
Ми вже є українськім народом.
Я-з Карпат,мій брат живе на Сході.
Доля на Майдан нас привела.
Тут ми-разом,і з усім народом
Доленосні чуємо слова.
Що ми всі-одного батька діти.
Мати в нас одна,і доля в нас одна.
То ж нам з братом нічого ділити.
І цю чашу пити нам до дна...
Вільні люди вільної країни!
Голос наш у цілім світі чути.
Ми,сини і доньки України,
На Майдані зборюєм майбутнє!
***
ВІРЮ!ЗНАЮ!МОЖЕМО!
Звучать ці слова як велична мелодія.
На площах звучать і в ефірі.
Цей заклик до всіх повторюю я:
ТАК! МОЖЕМО,ЗНАЮ і ВІРЮ.
Виростуть крила народу у волі.
Боже!Дай кращої долі.
Заклик до всіх хай серця зігріває:
ТАК! МОЖЕМО, ВІРЮ і ЗНАЮ.
Чи ми не козацького племені-роду!
Ще славу свою ми примножимо.
Цей заклик лунає до всього народу:
ТАК! ВІРЮ і ЗНАЮ - МИ ЗМОЖЕМО!
***