Чекання таке солодке й таке болюче.
Від нього серце тривожиться й трохи глючить.
І як би не намагався той трем спинить,
воно все одно тривожить тебе й болить.
Чекання то є безсоння посеред ночі,
коли майбуття заглядує тобі в очі.
Ти не проженеш його, бо без нього - ніяк.
На деякий час то для тебе спасіння й маяк.
У ньому надія на щастя й кохання з тобою.
Я буду тебе чекати й не здамся без бою.
Інакше без цілі й мети навіщо жить,
коли взагалі не тривожишся й ніщо не болить.