Люди з відбитком моралі,
Що набута на «зоні» під впливом книжок,
Так гарно по «по поняттям» лохам «розчихляють»,
Як прожити життя без помилок.
Люди з відбитком моралі,
На лобі не носять тавро,
Та на вікні стоять квіти зів’ялі,
І в домі їх сиро,
Про це не скаже ніхто.
Люди з відбитком моралі,
Шукають сонце і шлях,
Та важко іти й крутити педалі,
Коли у стопі стирчить цвях.
Люди з відбитком моралі,
За злістю ховають свій страх,
І у очах ті ж квіти зів’ялі,
І спогад про ласку в материнських руках.
(ЛЗВМ *- люди з судимістю)
Початок десь у червні 2012, а завершила 07.07.2012 р. о 13:30