Холодний літній дощ
Сльозами землю омиває,
Холодний літній дощ
По шибках вікон додолу все тікає
Холодний дощ...
В душі твоїй тепла шукаю
І кожен день і кожну мить на тебе все чекаю
Закрила двері в серце я своє
І ключ від щастя загубила
Жила так довгих безліч літ ,
Лише тепер тебе зустріла.
Холодний літній дощ приносив сліз
своїх рясних краплини ,
В душі дощило ,наче осінь вже прийшла
до серденька мого світлини
Тепер я знаю , що живе на світі щастя
Лише його потрібно віднайти
І я знайшла тебе , моє кохання і мою надію ,
Останню віру в майбуття і я радію ,
Радію щиро , вірю . мрію ,
Як щойно роджене дитя.
Живу тобою . завмирає серце теплом зігріте
Холод перебороло,
Пройшов сезон холодного дощу ,
А літній дощ мене вже не лякає
Зі мною поруч ти і я тебе ні на мить не відпущу.