Я для щастя твого зроблю все,
віриш?
Як би небуло важко, я зроблю, щоб все, все змінилось,
Хочу, що б ти просто заплющила очі,
щомиті відчувала що я поряд.
Сонце!
Ти знаєш я не сильно віруючий,
сильно грішний.
І з цим в одночас борюсь,
я зараз за тебе молюсь.
Пустими словами на вітер не
збираюсь кидатись,
просто віч на віч з Богом за тебе
поспілкуватись.
Істина в тобі, а в ній живе правда,
ти завжди усміхалася,
хоч і небула рада.
Коли тобі брехали і ти помилялась:
коханні, подруги, алкоголь, сльози в ванній.
Ніби такі банальні і прості буденні речі,
але ти з цим трималася і мирилися
доречі.
Я хочу щоб ти знала, що я завжди
буду поряд,
і я не дам тобі в житті пізнати горя.