Чем старше становлюсь -
Тем больше я лысею,
Потею, набираю лишний вес.
Но даже сам себе сказать не смею -
Чем вызываю... женский интерес?
*************************
Мухи...Духота...Дизинтерия...
Нет воды...И...общий туалет...
А на кухне...просто истерия...
Я на базе...С моря шлю привет!
************************
Жарко... Душно этим летом,
Трудно всем. И нам - поэтам,
На стихи мы поскупились...
Видно...музы... испарились!
Дякую ! А чому тільки 4 квітки? В світі жінки красиві всі,
але цю красу не бачать всі.
Щоб всім побачити красу жіночу,
Треба жіночої любові напитися досхочу.
Gosha відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Щоб музи часто прилітали,
Треба,щоб ви не дрімали.
А олівець у руки брали,
І про жінок вірші писали.
Й буже жіночий інтерес,
Тай муза злетить із небес...
Gosha відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00