Нехай я забуваю потрібні дні
Зате пам*ятаю те що пам*ятати мені не слід
Нехай буваю часом не правий
Зате мій мозок ще досі не гнилий
Нехай бува я помиляюсь
Зате змінити світ краплю я стараюсь
Ти міняєш світ , міняєш все навколо
Ти ганяєш в голові думки якісь не відомі
Ти вбиваєш час , ти міняєш слово
Зате не поміняєш ти її ніколи
Вона така її ти не зміниш
Вона шукає щастя якого ти їй ліпиш
Вона бува також не права
Але це точно лише твоя вина
Давай налий вина, випий його до дна
Випий мене сповна , згадай що ти не сама
Перекрути слова , зірви старий плакат
Таке життя, смійся скоріш , а не плач ...