Що може бути більше від любові,
Яку Господь усім нам подає,
Самопожертвеної і святої,
Що не зникає, не перестає?
Що надала усьому існування,
Створила ангелів, тварин та світ,
Людей та проявляє піклування,
У видимому залишає слід.
Що може бути більше від любові,
Що довготерпить і не мислить зла,
Не нарікає, помагає в горі,
Яка колись за нас на Хрест зійшла?
Що не безчинствує, все покриває
Не заздрить і не в пошуках свого,
Все переносить, вірить, зазиває
Шукати Царство Боже, правди його.
23.08.2012р.