А я сиджу біля вікна,
Дивлюсь захоплено як плаче небо,
І розуміючи, що в цьому світі я одна,
Так хочеться знайти.....коханого тебе.
Я знаю ти десь поруч, зовсім поруч
Я відшукаю, любий, я знайду
Життя пройдемо разом ми пліч-о-пліч,
Лиш дочекайсь, я вже до тебе йду.
Летітимуть до Бога уночі
Вже тихі звуки, тих далеких дзвонів,
А я тобі від серця дам ключі,
Моє життя, тепер, в твоїх долонях.
Я не скажу ні слова, не скажу,
Лиш погляд промовлятиме до тебе,
Від темряви до світла я біжу,
Моя любов безмежна, наче небо.