Вже теплі закінчення холодні початки
окреслюють місце для штампу й печатки
на цьому конверті - веселі курчатка
а в ньому усе ні про що:
про осінь і те що вже відлік почався
про виноградно-медове причастя
про ночі що тінями схожі на щастя
а в повітрі невловне щось
А з повітря в легені а з легень у судини
дивна звичка осіння рахувати години
рахувати птахів і для них насінини
і не страшно якщо не порівну:
бо ще окрім цього є чоботи теплі
терпке червоне у пальцях затерплих
тривке милосердя до стерпно-нестерпних
ще не страшно все ж перші поверхи