Сьогодні чарівна, замріяна погода,
Осінньо-літній бархатистий джаз
Мажорно грає фарбами природа
Я, зачарований, чекаю на пероні Вас.
Нехай поглине фарби ці негода,-
Феєрії дано короткий час.
Та це тепло, ця музика і насолода
У спогадах ніколи не полишать нас.