Квартира в стилі дев*яностих,
І кімната в рожевих тонах.
Саме тут скрипуче ліжко,
Та килим на стіні.
Ми розмовляли про твої пісні.
В вазонах в*яли квіти на вікні.
І так спливали наші дні,
Я сумувати не встигаю,
Без вас також засинаю.
Незвично, але до ранку
Ніхто не збудить Нанку.