Прорив. Його вже – треба робити.
Він перетвориться, може, в «порив».
Але все одно. Необхідний прорив,
Щоб потім рішучістю серце тепліти.
Якщо на захмари не зайде тепло.
Без нього абсурдно. Побачимо – зло.
А мо’ й не побачимо. Стрілки покажуть.
Інших не буде. Інші не скажуть.
Чекаймо. Ще трішки. Далебі…
Хоча б трохи більше почуло прокльони.
Куди повтікали?! Ганебні мільйони
Корисні не будуть. Навіть на небі.
О, так. Дочекайтесь. Високі надії.
Бо, може, і краще, що гамірні дії
Створили навколо сферичні турботи.
Хоча… Дочекайтесь. Хмільної «суботи».
Ось, скоро. Вже близько. Добротного духу
Ще сила-силенна оглушить простори.
Ваші. Уявні. Що гідні покори.
Терпіть. І тримайтесь – мотузки від руху…