З дощами у серці, з осінню в крові,
З майбутнім у мріях, з димом в голові.
Багряне листя тихо пада за вікном...
Тебе нема... Тебе не буде. com.
Зівяли квіти, листя падає до ніг...
І в голові одне питання - "як ти міг?"...
Журливо вересень співа останні ноти...
Пробач, ми будем разом лиш на фото...
Осінній вітер розганяє почуття.
І ти сидиш, втрачаєш сенс життя...
І хочеться так віддано любити...
Але вже осінь прийшла в моє літо...