Я б так тобі хотіла написати
Про темну ніч у мене за дверима ,
Про збиті ноги , дерті рани,
Про страхи із великими очима ,
Як занімілі руки грію до горнятка чаю,
Як розмальовую папери аквареллю,
Виписую графічно «я скучаю»
І заздрю мусі що сидить на стелі.
Я б докричатись так хотіла
До всього всесвіту з планетами,
Я б заспівала якби вміла
І контральтами й фальцетами.
Я б все віддала щоб тобі сказати :
Я вже фантом, я нереальна!
Але мовчу, сідаю лист писати:
Привіт, як справи? Я нормально.