А ти дозволь себе кохати,
І відпусти усі страхи.
Дозволь мені тебе бажати,
Я знаю - доля не з легких.
Ми довго так назустріч йшли,
Прохали все для себе в Бога.
У серці ми вогонь несли,
Ми разом сходили з дороги.
Ми разом.Разом!От і все,
Вже точка відліку відкрита.
Лебідь на крилах щастя несе,
І очі від щастя прикриті...