Серпень цьогорічно чудовий:
Сонце, закохане в осінь,
Замріяно гріє діброви,
Загорати востаннє нас просить.
Застигли могутні каштани,
Баба хатину синьо фарбує,
Сонячна ласка затягує рани
І щебетом сина душу лікує.
20.08.1990
с. Волиця-Польова
Хмельницької обл.