Роки, віки, століття, ери,
Мільйони днів і тисячі ночей
Твоїх очей небесні сфери
Вбирали синяву моїх очей.
Світали ранки й вечоріли ночі
І сонце знову починало день,
А ми сиділи й думали, що хочем
Усе життя просидіти, співаючи пісень.
І щоб віки минали і слідів не було
Ні на руках у нас ні на лобах,
А лише радість, бо життя минуло
Моє в твоїх, твоє в моїх очах.