Між нами дроти,відстані,милі
і якась не чітка фотографія у ретро стилі.
Ось висить у мене в рамці.
Протираю рукавом,
пил здіймається,крутиться,вертиться в танці.
Просто осінню все важче заглядати,
як ми стояли щасливі,в обнімку.
Тариф спілкування нагадував безлімку.
І твої ямки на щоках,
І ті старі гумовці
Заляпані древнім важким сонцем.
Ти точно знаєш,ти важливий для мене,
але зараз я хвора,
я п'ю амбробене
Та коли стане легше,
я підійду до фото,підніму доверху повіки,
можливо тоді ,винайду нові ліки.
І якби сказали вчені і всілякі науковці-
ми двоє закоханих у старій ковці.