Ти був розвагою, а потім тебе бракувало,
Ти був найкращим серед тих, хто люди,
А я, як завжди, в свої ігри грала,
Не думала про те, що завтра буде.
Ти був щирішим, ніж найкращі друзі,
Веселим, і не таким, як інші,
Ти був тоді таким звичайним,
і найпростішим, і найріднішим.
А твої очі, ці найкращі очі,
Що в світі цілому є найсиніші,
Ті добрі, милі, пречудові очі,
Казали, що ти станеш найвірнішим.
Життя так склалось: ми не разом.
І що тепер можу тобі сказати?
Ти був так поруч, зовсім близько,
І чи треба було когось шукати?
Побачу, серце кров*ю обливається
І НЕ ПОТРІБНІ ТУТ СЛОВА.
Ти опускаєш свої миліі очі, та ба...
Свої раніше заховаю я.