Я напишу тобі про золотистий вечір,
Натхненно-світлий вечір першосніжний.
Не дочекався він зими. А сніг, до речі,
На рівні клаптики повітря ріже.
Не дочекався він зими – такий як люди –
Завчасно теплі светри, шарфи, шапки.
А чи душі тепліше вашій взимку буде?
Знов вузликами в’яжете трикрапку.
А завтра лишиться м’який і білий спогад,
Лише сторінка із моєї книги.
Ти прочитаєш. І можливо після того
Краплини мокрі ми назвемо снігом.