а всього то - поголити скроні,
залишивши ірокез,
піти у місто по мотузку
і вперед - літатимемо разом
хіба не так?
повістити на люстру
і ще табуретку
зняти старі кеди
нехай не мішають
згинати пальці
в судомах
а потім сигарету
натщесерце
нащо проблем?
увімкнути музику,
щоб ніякого крику
ніякої провокації
залишити
двері відчиненими
а вікна зачинити
прогнати кота
щоб не мішав
здійснювати задумане
роками
міряти життя
сигаретами
міряти час
а потім залізти
на табуретку
босими ногами
зав"язати зашморг
випити для хоробрості
хоробрості?
горілки.
натягнути зашморг
і в морг
після
польотів