Знаєш, буває так,
Що сон, неначе наяву
І здається, що це знак
Та почуваюсь, неначе в брєду
Хочеться відкрити очі
І знати – ти поруч
Та знову такі холодні ночі
Все, як завжди
І від цього робиться страшно
Мілка дрож біжить по руках
І дихати знову важко
Я забуваюся у снах
2012р.