Кохай на завжди
Кохай до останнього подиху,
До останнього стуку серця
Бо це є дійсно справжнє
Солодке і відверте.
Дивись...
Сьогодні сонце світить
Лише для того,щоб ти любила,
На підвіконнику вазони квітнуть
Ти усміхнешся і скажкш:"Так мило"
Ти поглянеш на небо,
Там чудернадські малюнки хмар.
Ти прекрасні миті твориш для себе
Викидаючи з серця смутку примар.
Ти усміхнена йдеш
Люди думають:"о...щаслива"
Ти йдеш і знаєш,що все це-любов
Вона подарувала крила