Не лякайся коли
влітає вітер і
тарабанить ліктями,
і насміхаючись
розносить усі папери.
Відкрий і двері.
Він знає що робить,
коли розводить по
списаних сторІнках
кола чаю і соленої
води.
Веди! Веди його й
сюди.
Стемніло. Стихло.
Не додавай долоням
стрАху
і не повторюй
літери як мантру,
не тим боком.
Ти ще не бачив
ватру, яку роздмухав
вітер
ненароком.