Чому життя потребує імен
І, особливо, прізвищ?..
Чому ніхто не усміхнеться тобі просто так,
А не за твоє звання чи статус?!
Чому нікому не потрібна правда,
А лише твоє прізвище,
Яке, можливо, засвідчить
Стан гаманця батьків?
Чому нікого не цікавиш саме ти?
І чому не краще зробити життя
Конфіденційним?..