Tak!
Dajte rybi vody
Ne možu bez ne žyty
Perexresnyj vohoń
Ne možu bilše terpity
A!
Rozum šče ne zihnyw
Na rozpečenomu kaminni
De vzäty vody?
Može zsty svoë korinnä
Bo!
Ryba prohrala vijnu
Xoča vyhrala vsi bo
Podarujte velyku trunu
I nalyjte v ne oli
I!
Zovsim suxa trava
I ni hrama žyvo soli
Pereplysty Dnipro
I nasraty na vranišni zori
Dijsno!
Nasraty na vranišni zori
Bezhluzdym texničnym snom
Pro viter, asfalt i stohin
I rybu v äkoï oči
Äk misäć na svitlomu boci
Gvaltuëtsä nižnym teplom
Ni!
Ne dajte rybi vody
Možu bez ne žyty
Rozum davno zihnyw
Možna trunu spalyty
2010