Замість стежок які мали зійтися
Наступила зима , нікуди не вприся....
я не живу, я просто існую...
це не життя чому себе дурю,
Навіщо кохати якшо ми не вмієм
Навіщо страждати , ілюзії грієм
І всі ці дощі які наступили
Просто замерзли льодом в серце влили
Я більше не хочу щоб так все було
Відшукаю тебе і про минуле забуду
Сяду сам серед сірої ночі
Серед будинків які з дощу змокші
Зрозумію можливо раз й назавжди
Що все що було ти сам це створив....