Дощ. Я думаю про тебе
краплі сліз стікають по твоїй щоці,
і сумно літає голубка у небі
не палає вже кров, як колись, у твоїй руці.
Кохання справжнього не було і небуде!
Це чиясь вигадка чи маячня.
Забудь мене. І я тебе забуду.
Я хочу щоби ти пішла із мойого життя!
Щоб уже не чути твоєї любові
Не тонути в глибині твоїх очей
Не цілувати в губи знову
Не відчиню! Тобі до серця вже дверей.
02.09.2009р.