Якщо слів всіх своїх при тобі я не втрачав
Якщо я не разу погляду свого від тебе не ховав
Якщо очі наші зустрілися і бесіду в мить розпочав
Якщо не проходив мимо, в коридорі на одинці невидимо не оминав
Якщо першим дзвонив і першим завжди писав
Якщо образ твій за ніч я мільйон разів не згадав
Значить я ніколи тебе не кохав