...гнізда любові ніколи не бувають порожними
під час великого посту розлуки
не торкайся душею кожного
хай краще торкаються руки...
...кожна мрія рано чи пізно скидає крила
вкорінена в серце потреба вірити сякне
коли прийдеш ти на великий суд як докажеш що любила
якщо слів щоб описати любов завжди бракне?..
бо небо так довго було нерухомим що здавалось мертвим
і мандрівний птах задихався у ньому якщо відверто
коли коса спіткає камінь а камінь не спіткає землю
молися на смерть коли хочеш пізнати безсмертя...
бо по кожному слову залишається музика тиші
так як по кожній любові залишається страх
стиглий мов вишні
і ти їх їси
не виймаючи кісточок...
он воно як... вірш геніальний. глибинна тема . отримуєш два в одному і насолоду від смаку і м"ягкості плоду, в одночас приховану гіркоту та твердість кісточки. соломонова мудрість...
Poetka відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую мила!
Все воно так і м'якість плоду і твердість кісточки...