Вона їсть цукерки і вмирає без Нього щодня.
(Уже із місяць. Оце живуча! Це, мабуть, ген "ікс")
І сльози ллє (крокодилячі?) всюди і навмання,
Та не в змозі знайти пристойну риму слову "фенікс".
Її пухнастий ведмедик давно вже задихнувся
Від давучих обіймів, що призначались для Нього.
Його т(д)ушу не поховають - її світ звихнувся б,
Знову кортить ревіти та поруч нема нікого..
Забу(и)ла щодо фігури. Їсть круасан з шоколадом.
Манікюр мертвою хваткою затис чашку латте..
Вважає, що Він і весь світ в змові із листопадом:
Вона б сміялась, та це вб'є образ, а значить - не те.
10.2012