В людині головна не є краса!
Немає значення чи ти багатий, бідний.
А в серці має бути доброта…
Я думаю зі мною кожен згідний.
Повинні бути щирість і любов…
Та хоч краплинка того милосердя.
І проявляти їх потрібно знов і знов…
На стежці доброти стояти твердо.
Коли пішов ти з рідної домівки,
Куди б життя тебе не завело…
Не забувай ти рідних батька й неньки,
Щоб потім надто пізно не було…
Коли хтось просить в тебе допомоги,
Не ігноруй прохання ти цього!
Бо різні у життя дороги.
На місці можеш бути ти його!
Коли побачив ти на дворі пса,
Який голодний, вимазаний брудом.
Ти нагодуй його – тим подаруй життя.
І стане він тобі хорошим другом!
Запам'ятай! Коли робиш добро,
Воно до тебе завжди повернеться.
Відкрий ти серце – це воно прийшло.
Життя тобі, як сонце посміхнеться!