Іще не все. Це не кінець,
Це лиш початок спраглий і голодний,
Байдужість надію веде під вінець
І день не від холоду такий вже холодний.
Це ще не кінець. Це все лиш початок.
Затьмарені очі дивляться вдаль
І ночі підло дається завдаток,
Щоб далі давала лиш смуток й печаль.
Це ще не все. Ще вічність чекає.
Тужливо доля веде по шляху
І під ногами все розквітає,
І вяне так скоро, і входить в пітьму.
Все минає. Все іде щохвилини...
Мені ж все одно. Нехай тому грець.
Усе колись в'яне. Все колись гине.
Для мене ж не все ще. Іще не кінець.