Залізь до мене під ковдру
давай я обійму тебе
тут холодно дуже я знаю
зігрію не бійся моє
годинник пробив уже північ
тобі вже треба іти
я хочу щоб ти залишився
та ти нехочеш,іди
не хочеш моїх обіймів
не хочеш моєї душі
не хочеш моїх цілунків
так прикро стало мені
так смішно стало від болю
так хочу кричати услід
та забери вже з собою
та просто прости мені
невже я не заслужила
я оступилась лиш раз
вже скільки прощення просила
потрібен один тільки шанс
і яб все давно змінила
перезаписала час
тебе це не зачепило
нічого не перший раз