В тебе щодня ревна сповідь дзеркалу всеосяжному
Яке мовчки несе свою ношу: знати про тебе все.
Терпіти твою ванільність; стан коли ти в грильяжному,
Завжди бути співавтором твого макіяжо-есе.
Ділити твій шрам на скроні, прихований хмаркою пасм,
Тактовно не помічать - одне вухо більше за інше.
Являти потрійний образ, вгамовуючи свій сарказм,
Втішаючись, що колись час, все ж явить тобі суд лінча.