Він просто найкращий. Ні ви не подумайте, він найкращий чоловік у всьому світі. Саме про такого мріє кожна дівчина. Я це знаю напевно. Його очі, то цілковита безодня, а руки…коли він обіймає мене я знову згадую як була маленькою, а проблеми йдуть від мене далеко, далеко. Мені важливо кожного дня відчувати його підтримку. Я знаю, що для нього я ніколи не буду тією повсякденністю.
Він те, що я шукала у своєму житті. Врівноважений до шаленості, такий витривалий. Я захищена, захищена його постійністю.
Він емоційний. Мені саме такий він і потрібний. Його очі і наша спільна віра. Його правильно сказане слово. Надихає мене, коли зовсім безсила, жаліє коли аж занадто погано.
Знаю про нього все. Так приємно коли поруч з такою людиною ти можеш просто…просто помовчати. Коли він гріє мої долоні, мені заздрить уся слабка стать. Бо він вражає своєю над ідеальність. Якби в житті на мене зрушилася тисяча проблем, він був би поруч.
Якби ви знали який він у мене. Я завжди буду брати з нього приклад, бо його досвід і поради, то неоціненний шматочок мого життя. А коли він гладить моє волосся, я розумію на скільки ми рідні, і мені здається, що я чую як стукотить наше спільне серце.
Зранку він готує мені смачні грінки з апельсиновим джемом і ароматну каву з корицею, а ввечері ми вкотре сперечалися про те хто вдома має готувати сніданок.
Він просто мій найкращий і найрідніший,
…………………. бо він мій брат якого у мене, на жаль, ніколи не було.