Коли здається, що то примара
Поїла верх всіх будинків старих;
Коли здається. що чорна хмара
Закрила небо, то в ясно карих
Очах твоїх не побачу сльози -
Для тебе байдужі всі погрози,
І не скручують тебе морози,
Не торкаються всіляки грози...
14.01.1992
К.
КВ-1