КОМУНІЗМ (хвороба Розуму популяції)
Де-юре: панування робочих/селян диктатури,
Де-факто: необмежене всецарство Номенклатури.
ЕТІОЛОГІЯ
Плебеї завжди не хочуть,
Патриції - не можуть,
Та серед них охочі
Плебеям розкрити очі.
ЕПІДЕМІОЛОГІЯ
Низька культура верств пересічних,
Таємні надходження від Темних Сил,
Опора на вправність майстрів поплічних
В облаштувані мільону могил.
ПАТОГЕНЕЗ
Під маскою всесвітньої любові
Генетичний тягар комунізму,
Потреба мати правду на крові
Як і нищення парламентаризму.
ІМУНИТЕТ
Висока культура народу,
Відсутній кармінний тягар,
Всіх боротьба за свободу
Комунізму вбиває угар.
ДІАГНОЗ
Горлохвати, фарисеї і провокатори
Кричать, що вони рівноправ'я є куратори,
Що інтелект і таланти є узурпатори,
І смерть багатим, бо вони експлуататори.
ЛІКУВАННЯ
Монета, де аверс є фашизм,
Реверсом має завжди комунізм,
Проти неї одна оборона -
Законом її заборона.
ПРОГНОЗ
Комунізм
це:
цинізм,
концтабір -
люди в тір,
сінекура,
номенклатура,
привельовані групи
і трупи, трупи, трупи...
ПРОФІЛАКТИКА
Людей високий рівень життя,
Духовності і культури,
Унікальність, самобуття
Національної натури.
20.03.2013
К.